Видео, публикувано в социалната мрежа Фейсбук от икономиста Владимир Каролев,

...
Видео, публикувано в социалната мрежа Фейсбук от икономиста Владимир Каролев,
Коментари Харесай

Владо Каролев показа дивите купони на българите в Занзибар

Видео, оповестено в обществената мрежа Facebook от икономиста Владимир Каролев, провокира спорни реакции в общественото пространство, написа Блиц.

На фрагментите се вижда по какъв начин хора, най-вече българи, купонясват на плаж в Занзибар – дестинация, която към този момент се смята за извънредно рискова поради новите разновидности и варианти на ковид от Африка. Видеото може да видите ТУК.

,,Парти на бг спота Kite @ the Nest на Paje Beach Zanzibar. Ще стане обичайно – всяка неделя от 5 следобяд. Повечето българи тук са със свободни специалности и допускам, че на множеството приходите им са потърпевши от здравната и инфопандемията COVID-19.

Та обсъждаме, базирайки се на челния опит на Рут Колева & сие, да напишем едно намерено писмо до Борисов “само ти можеш Бойко”, та да ни отпусне 5 заплати. Обещаваме осигуровките сами да си платим'', гласи текстът на Каролев към видеото.

Под въпросната обява се е изказал и доктор Аспарух Илиев, който управлява лабораторията в Берн.

По думите на доктор Илиев е безусловно безсрамие и безнаказаност да се пътува в тази ендемична конюнктура до една от страните, в които СЗО предизвестява, че има голяма заболеваемост и разновидности, които са резистентни на имунизациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР