Вестник Телеграф“ ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. Съдържанието на

...
Вестник Телеграф“ ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. Съдържанието на
Коментари Харесай

Последният брой на Монитор е увековечен на NFТ

„ Вестник Телеграф “ ЕООД подхваща метаморфоза във вестникарската група. Съдържанието на вестниците „ Монитор “ и „ Политика “ ще бъде пренасочено към „ Телеграф “, „ Мач Телеграф “ и техния уеб портал – 

Вестник „ Монитор “ излезе за финален път на 22 март 2022 година. Последният брой ще може да бъде закупен като NFT. В блокчейн мрежата на Ethereum ще бъдат пуснати за продажба 24 неповторими крипто токена представляващи 24 неповторими колекционерски броя на изданието. 

Числото е определено, с цел да символизира всяка една от 24-те години, в които вестникът живя в българското медийно пространство след появяването си през 1998 година 24-те неповторими копия на последния брой ще бъдат налични за закупуване от ценителите на историята на българските медии в криптоплатформата OpenSea.  
 екран Телеграф
„ Вярваме, че сме избрали точния миг за тази стъпка. Тя ще ни даде опция да влагаме още по-мащабно във вестниците „ Телеграф “ и „ Мач Телеграф “. И двата вестника са с водещи и постоянни позиции на българския пазар и ние ще продължим да разширяваме тяхното въздействие. Това включва и онлайн пространството, след сполучливата им цифрова промяна от екипа на Нет Инфо “ – разяснява Дирк Геркенс,  главен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп и шеф „ Програмиране, продукция и рекламни продажби “ на Юнайтед Медия.

Какво в действителност е NFT? 

Т.нар. Незаменяеми токени (Non-Fungible Tokens) трансформират цифрови произведения на изкуството и всевъзможни цифрови обекти с колекционерска стойност в неповторими проверими активи. Идеални са за видео, фотоси, картини и музикални творби. Тези блокчейн активи пък от своя страна могат да се търгуват на крипто пазара. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР