Весела Тенева е новата носителка на титлата Мис България -

...
Весела Тенева е новата носителка на титлата Мис България -
Коментари Харесай

Весела Тенева е новата „Мис България - Пловдив” 2024

Весела Тенева е новата носителка на купата „ Мис България - Пловдив ” 2024. Красавицата завоюва влиятелния конкурс на гала, провела се в Etra Hall, част от комплекс 7points през вчерашния ден. На аудиторията бяха показани 14 красиви претендентки за купата, които минаха през три тура. Всяка една от тях се постара да показва най-хубавите си качества и да завоюва гласовете на жури и аудитория.

Сред 14-те претендентки за купата, наградата сграбчи 23-годишната пловдивчанка Весела Тенева, която е студентка в Пловдивски университет. Само преди месеци тя завоюва и купата " Мис Родопи 2023 Кралица на киселото мляко ". Младото момиче сподели опит на сцената и впечатли журито с красивата си усмивката и изяществото, което показва на подиума.

Нейна първа подгласничка стана 24-годишната Василена Младенова, която учи репродуктивна медицина, а втора в класацията на журито е 23-годишната Ванеса Почева.

Водеща на събитието бе Габриела Василева, а лентата на победителката бе връчена от уредник на състезанието Гаел Бонел Санчес. Короната пък и бе поставена от най-красивата пловдивчанка за 2023 година – Магдалена Табакова.

Официалната церемония вечер се проведе под егидата на Община Пловдив, като този път събитието имаше и благотворителна идея. Зад нея застана пловдивският художник Константин Константинов, чиито картини бяха експонирани на място. Събраните средства от продажбите им ще бъдат връчени в помощ на състезател от Пловдив, който е завоювал квота за олимпийските игри в Париж.

„ От името на цялата комисия по спорт и от името на зам.-кмета по спорт господин Николай Бухалов, взехме единомислещото решение събраните средства да бъдат дарени на Кристиян Василев, който е пловдивчанинът завоювал квота за олимпийските игри в Париж през 2024 година. Пожелаваме му да се върне с орден в град Пловдив ”, заяви общинският консултант Ерол Садъков.

Красивите и атлетични девойки дефилираха и се показаха пред журито, от което част беше Деана Господинова - районен представител на фешън организация „ Визаж ”, заяви.

В нощта на събитието девойките дефилираха в три тура. В първия излязоха на сцената със спортно-елегантно облекло, във втория с бански костюми, а в третия с публични рокли.

Партньорите на тазгодишния конкурс, който бе под надпис „ Спортувай и пази града ни чист ” бяха компании и компании, изцяло подкрепящи екологичните производства.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР