Блъснат и избягал шофьор на микробус се призна за виновен,

...
Блъснат и избягал шофьор на микробус се призна за виновен,
Коментари Харесай

Шофьор на микробус избяга, след като блъсна смъртоносно 7-годишно момче, докато излизаше на пътя, за да вземе футболна топка

Блъснат и избягал водач на микробус се призна за отговорен, откакто автомобилът му блъсна смъртоносно седемгодишно момче, което се блъсна пътя, с цел да вземе футболна топка.

LWilliam Brown беше изхвърлен на пътя на второ транспортно средство, откакто водачът на ван Стюарт Пауъл, 49, го блъсна съдбовно на Sandgate Esplanade, покрай Folkstone, Кент, на 6 декември предходната година година. Вместо да спре, Пауъл избяга, до момента в който Уилям умря на място.

След това той отиде на работа на идващия ден и се обади в полицията 24 часа след съдбовния конфликт след апел за информация от родителите на Уилям. Пауъл призна в първото си полицейско изявление, че е пушил канабис в деня преди конфликта.

Днес Пауъл в магистратския съд във Фолкстоун призна, че е карал микробуса си без застраховка на трета страна, както и че не е спрял на местопроизшествието. MailOnline заяви, че прокурорът Дилън Брадшоу сподели пред съда, че след злополуката " подсъдимият спрял, излязъл от микробуса, тип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР