Мъж почина, след като беше ужасно намушкан в слабините и

...
Мъж почина, след като беше ужасно намушкан в слабините и
Коментари Харесай

Мъж беше намушкан до смърт на испанския фестивал за бягане с бикове, докато се опитваше да се скрие на вратата

Мъж умря, откакто беше извънредно намушкан в слабините и таза по време на обичайно събитие за тичане с бикове в Испания.

57-годишният мъж беше атакуван от буйстващото животно по време на фестивал в град покрай Валенсия и се опита да се приюти на вратата на близката къща. Но бикът въпреки всичко съумя да го нападна два пъти през металните пръти и да аргументи съществени пострадвания.

Мъжът беше откаран по неотложност в болница, само че в този момент за жалост умря седем седмици след случая. Събитието за тичане с бикове се състоя в La Vall d'Uixó, град, ситуиран в източна Испания, във валенсианската провинция Кастело.

Смъртта е първата от 2024 година в обичайния " bous al carrer " Хиляди хора в провинцията и в цялата общественост на Валенсия участваха в празненствата по случай празника на Сейнт Винсент. заловил бика.

Жертвата е била в болница от нападението и в никакъв случай не се е възстановила сподели, че първият е видял по какъв начин рогът на бика е пронизал слабините на мъжа в посока нагоре, а вто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР