Велико Търново. Община Велико Търново кани гражданите да дадат своите

...
Велико Търново. Община Велико Търново кани гражданите да дадат своите
Коментари Харесай

Община Велико Търново очаква идеите на гражданите за развитието на Велико Търново до 2027 година

Велико Търново. Община Велико Търново кани жителите да дадат своите хрумвания за развиването на града и на обитаемоте места в общината в интервала 2021-2027, както и да споделят визията си за разрешаването на съответни проблеми. От Общината прецизират, че самодейността е част от процеса по правене на Плана за интегрирано развиване на Община Велико Търново за интервала 2021-2027 година.

За задачата на особено основания уебсайт за създаването на документа - https://veliko-turnovo-next7.eu са поместени фишове за планови хрумвания. Те са налични в секция „ Публични събития “.

Всеки, който желае да показа планова концепция, следва да изтегли пример, да го попълни по отношение на условията и дружно с приложенията към него (ако са необходими) да ги изпрати до 06 юни 2021 година на следния email: [email protected].

Община Велико Търново кани жителите и за присъединяване в обществено събитие „ Обществен конгрес “ за разискване на стратегическата част на документа: визия, цели, ограничения и други Събитието ще се организира онлайн на 2 юни 2021 година от 10.30 часа. Очакваната дълготрайност е до 12.00 часа.

Всеки искащ да взе участие би трябвало да съобщи това до 31 май в това число на email: [email protected], като наложително уточни е-поща, на която да получи линк за присъединяване в събитието.

Линкът ще бъде изпратен до 09.30 часа в деня на събитието на имейл адреса, който е посочен. При промени всеки ще бъде навреме известен.

Заключителното публично разискване за показване създадения план на Плана за интегрирано развиване се планува да се организира присъствено в края на идващия месец, в случай че епидемиологичната конюнктура го разрешава. Събитието ще бъде съобразено с настоящите противоепидемични ограничения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР