Великият пророк Едгар Кейси е получил много видения за бъдещето,

...
Великият пророк Едгар Кейси е получил много видения за бъдещето,
Коментари Харесай

Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Великият оракул Едгар Кейси е получил доста видения за бъдещето, от които огромна част са към този момент осъществен факт. Ето и по – забележителните от тях:

Предсказание за краха на Фондовата борса и Великата меланхолия. В средата на 1920 година Кейси прави хроника на възхода и спада на фондовия пазар, като в същото време учи своите клиенти по какъв начин да се приготвят за идната злополука през 1929 година, само че за жалост те не обръщат внимание на неговите предизвестия и когато през октомври 1929 година фондовият пазар рухва, те изгубват всичко, което имат. Това дава подтик на Великата меланхолия, която Кейси също планува. През 1931 той предсказва, че Великата меланхолия ще стане факт напролет на 1933, както се и случва в следствие.

Предсказание за възхода и падението на Адолф Хитлер. През януари 1934, Кейси планува, че Хитлер ще пристигна на власт в Германия. През август 1935 година, Кейси предвижда, че Хитлер ще остане мощ, до момента в който не " бъде свален от власт или не се случи интернационална война ".

Предсказание за международна война, която ще стартира през 1936 година Кейси дава едно от огромните международни пророчества през февруари 1932 година Той стремглаво обрисува хода на събитията през по-голямата част от 30те години, които са центрирани към:

" Голяма международна злополука, която идва през 36 година, под формата на разпада на доста пълномощия, които към този момент съществуват като фактори в международните каузи. " Кейси предвижда приемане или отменяне на Лигата на нациите през 1936 година, което ще докара до фрапантни промени в картата на света. Той детайлизира, че преди 1936 г.властите в Русия, Съединените щати, Япония и Англия, или Обединеното кралство ще бъдат " разрушени ", като в реалност те са свързани с огромни промени в държавните управления и политиките на всеки народ.

Предсказание за гибелта на президентите Рузвелт и Кенеди. През 1939 година, Едгар Кейси предвижда гибелта на двама президенти на служба: " Вие сте на път да имате разтърсвания - вие сте на път да имате конфликти сред капитал и труд. Вие сте на път да имате разделяне в личната си земя, преди да имате вторият от президентите, който няма да оживее по време на работа..закон на тълпата! " Президент Франклин Рузвелт умрял в служба през април 1945. През ноември 1963 година, президент Джон Ф. Кенеди е погубен в Далас, щата Тексас, по време на накипели расови напрежения в Съединените щати.

Предсказани археологически обстоятелства, които по-късно се оказват правилни. Едгар Кейси е надалеч напред както от археолози, по този начин и от палеонтолози. Отне съвсем 60 години доказателства от целия свят да потвърдят, че Кейси е евентуално прав в изказванията си, че човешкият тип е 10, 5 милиона години остарял, че паметниците Гиза в Египет са били изравнени със звездите през 10500 прочие н. е., че структурата на египетската вяра е била избрана от астрономически връзки, и че антична цивилизация е повлияла на развиването на Египет, Маите, и Бхарати.

Предсказание за откриването на Есенес и свитъците на Мъртво море. Кейси правилно разказва местоположението на общността Essene, която е била открита, когато свитъците на Мъртво море са били открити. Той разкрива информация по отношение на Палестина, която е била представяна като обитаема с хора, за които се споделя, че са били дружно по време на живота и времето на Исус. Тази информация включва изложение на Essenes и тяхното присъединяване в появяването на Месията и е знамение за светлината хвърлена върху тези мистериозни хора с откриването на свитъците от Мъртво море през 1948 година, 10 години по-късно, откакто Кейси ги е описал.

 Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или към този момент факт

Предсказание за откриването на Атлантида. Кейси разкрива, че новата земя ще се появи през 1968 или 1969 година от източния бряг на Северна Америка, по този начин нареченото " издигане на Атлантида ". Точно по това време пътят Бимини е бил открит в Атлантическия океан. Дали това е фактически път или естествена, геоложка ерозия се спори горещо. Много хора имат вяра, че това е действителната част на Атлантида, за която е приказвал Кейси. Кейси поддържа тезата, че Атлантида е антична цивилизация, че софтуерно превъзхожда даже и днешната цивилизация, и че последните оживели острови са изчезнали някъде в Атлантическия океан преди към 10 хиляди години.

Предсказание за рухването на Съветския съюз и комунизма. Кейси предвижда неуспеха на комунизма и разпадането на Съветския съюз: " Чрез Русия, идва вярата на света. Не, във връзка с това, което от време на време се отбелязва като комунизъм или болшевизъм - не! Но свободата - свободата! Че всеки човек, ще живее за своя приятел. Принципът е роден там. Ще отнеме години, с цел да бъде избистрен; от Русия още веднъж идва вярата на света. " Думите на Кейси, макар безверието, станаха факт през 1991 година, когато Съветският съюз се разтрогна като нация, изостави комунизма и се сътвори икономическа и политическа независимост.

Разкрити научни обстоятелства, които по-късно са потвърдени като истина Кейси прави голям брой описания по отношение на действието на света и космоса. Въпреки че наподобяват неприемливи, доста от тях са потвърдени и от ден на ден от концепциите му образуват основата на актуалната просвета. Кейси разказва фундаменталните промени във времето и прогнозара земетресенията в късните години на 20-ти век. Той предсказва съществуването на деветата планета (Плутон) доста години напред, както и откриването на огромни количества злато на дъното на океана, което в следствие е било намерено през 1970 година Той приписва основната причина за придвижване в земните тектонски плочи на придвижването и разположението на планетите.

Предсказание за възхода на съществени софтуерни промишлености. Кейси разказва напълно главните софтуерни промишлености, които ще движат развиването на американската стопанска система след Втората международна война. Той учи клиентите си да се съсредоточат върху всички аспекти на радио, телеграфна, телефонна индустрия, връзки и електроника, които са свързани с производството на военна продукция, първокласни мебели, електронни артикули, композитни материали и пластмаси. Един мъж на име Дейвид Кан е спечелил милиони долари с помощта на тази информация.

Предсказание за деня на личната си гибел. Последната визия за бъдещето, която Кейси получава е за самия него. Неговите визии постоянно са го предупреждавали, че той не би трябвало да употребява пълномощията си повече от два пъти дневно или в противоположен случай ще зародят съществени здравословни проблеми, само че тъй като получава хиляди молби за помощ, пренебрегва тези предизвестия. Последното привидение на Кейси го предизвестява, че моментът е пристигнал за него, с цел да спре да работи и да почива. Но на 1 януари 1945 година той оповестява, че ще бъде заровен след четири дни. Още една негова прогноза се оказала вярна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР