Великата подземна пирамида на Аляска – черната пирамида е заровена

...
Великата подземна пирамида на Аляска – черната пирамида е заровена
Коментари Харесай

Великата подземна пирамида на Аляска – загадъчна история от древността

Великата подземна пирамида на Аляска – черната пирамида е заровена надълбоко в земята в пустошта на Аляска. Тя би била доста по-голяма от Голямата пирамида в Гиза. Още от откриването й при започване на ХХ-ти век, поредност от дейности се пробват да прикрият съществуването на същинската находка. Според мнозина тази пирамида е с извънземен генезис или остатъци от от дълго време изчезнала човешка цивилизация.

Пирамидата в Аляска е открита, до момента в който Китай провеждал под земята нуклеарен опит на полигона Лоп Нур, в северната част на пустинята Гоби. Първоначално считано за огромно земетресение, учените употребявали сеизмографската детонация, с цел да проучват земната кора. Те разкрили пирамидална конструкция, доста по-голяма от Голямата пирамида в Египет покрай връх Маккинли в Аляска.

Въпреки хипотетичният античен генезис, удостоверение за съществуването на Черната пирамида не се появило до 26 юли 2012 година. Тогава журналистката и експерт по НЛО Линда Молтън Хау оповестява за откритието й в радио шоуто Coast to Coast AM . Линда направила изследване, в което тя декларира, че зоната, известна като „ триъгълника на Аляска “, е зона на изгубване на кораби, самолети и хора. И че почти 18 хиляди души са изчезнали в тази зона от 1988 година насам.

Най-високите архитектурни шедьоври от древността

Същата вечер Линда Молтън Хау излъчила авансово записано изявление с Дъг Мучлер, някогашен офицер от контраразузнаването на американската войска. Той обяснил събитията към откриването на пирамидата и разкрил връзката сред мястото и американската войска.

Мучлер бил изместен от Аляска във Форт Мийд, централата на NSA (Агенцията за национална сигурност). Там той съумял да откри, че сензитивните данни удостоверяват историята за пирамидата. Мучлер споделя: „ Помислих си, че може би имат нещо за тази пирамида. Така че потърсих библиотекаря и го попитах дали има нещо за археологически обекти, не споделих пирамида. Но аз споделих археологически обекти или подземни уреди в Аляска ”.

„ Е, в случай че го имаме, може да е в раздел X, Y или Z “, изясни той. Така че отидох там и просто се огледах. Не открих нищо за пирамидите, само че получих информация за Аляска от два обособени източника. Едва бях седнал, когато двама души се приближиха и споделиха: „ Хей, не е нужно да знаеш за тези неща. “

Мучлер твърди, че локален филиал на NBC е излъчил репортаж към 6 месеца след гърмежа, обявявайки откриването на мегаструктурата. Но когато той изискал да се свърже със станцията за копие от публикацията, те отрекли да е оповестена и споделили, че нямат копие за шерване.

Великата подземна пирамида на Аляска

Нещата обаче взели чудноват поврат на сутринта след диалога на Линда Молтън Хау с Мучлер. Синът на някогашен инженер на Western Electric се свързал с нея, с цел да удостовери изказванията на Мучлер и да добави голям брой спомагателни елементи от мозайката.

Новият източник на Хау показал, че сред 1959 и 1961 година татко му е работил върху мощна електрическа система, произлизаща от доста солидна подземна пирамида с незнаен генезис в Аляска. Ето какво разказал новият очевидец:

След войната татко ми приключи електроинженерство и физика и откакто приключи лицей, той беше определен от военните да се причисли към група от други специалисти, които да учат и работят в подземна постройка в Аляска, известна като „ Черната пирамида “!

Той неведнъж загатнал какъв брой съществено държавното управление гледало на тази самодейност и защитните ограничения, които взели, с цел да я скрият. Бях предположил, че е военна база, само че той обяснил, че това е проучвателен план за систематизиране на сила. Той станал главен снабдител на информация на AT&T, което, несъмнено, било предходник на днешните технологии за уеб и мобилни телефони.

В последните си години татко му постоянно мърморел, когато получавал сметката си за ток, потвърждавайки, че може да е безвъзмездна, в случай че единствено знаехме действителността. Сега стартирам да допускам, че той знае доста повече, в сравнение с вярвахме.

Извънземна цивилизация е виновна за живота на земята преди 3.8 млн години

Тъй като той декларирал, че всичко е секретно, може да няма информация. Ако пирамидата, открита през 1992 година, е същинска, нашето държавно управление може да е знаело за нея доста преди този момент и да е направило големи стъпки, с цел да я скрие. Според Линда Молтън Хау пирамидата се намира на към 80 километра югозападно от връх Маккинли и се споделя, че обектът явно е доста остарял, основан и заровен от доста напреднало общество, което не е известно за нас през днешния ден.

Името „ Черната пирамида “ е обещано в следствие. А от този момент е деликатно охранявана от американската войска и частна военна формация, която управлява достъпа до мястото.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР