Веднъж заложено в теб, артистичното намира поле за изява. Станислава

...
Веднъж заложено в теб, артистичното намира поле за изява. Станислава
Коментари Харесай

Станислава Арамова – усмивката на лятото

Веднъж заложено в теб, артистичното намира поле за изява. Станислава Арамова е художник, който, като се изключи че рисува, прави бижута по един неповторим метод. Именно бижутата й бих желала да ви показва. Те са закачливи и свежи, носят лятно въодушевление и стила на Станислава, с която се срещнах във Варна.

В нейните бижута от цветове и усмивки се оглежда пристрастеността към деня и светлината. Харесват ми толкоз, че мъчно бих си избрала обичан аксесоар от нея. Може би брошката-заек или и водните кончета на обици или колие. Диадемите са също толкоз впечатляващи и красиви.

Част от материалите, от които създава своите модели, са:  стоманена тел, бижутерска тел, мъниста, венецианско стъкло, раковини, доста хрумвания и въображение. Може да ги откриете на някои от проведените арт базари в Бургас и Варна, за които тя осведоми при присъединяване на страницата си във фейсбук.

Във Варна има две места, в които елементарно се виждат нейните цветни настроения: в магазин „ Глухарче “ (https://www.facebook.com/magazin.gluharche?fref=ts) на ул. „ Македония “ 34 и в Бохо на бул. „ Сливница “ 11.

В София, още веднъж в BohoChic house, на бул. “Витоша “37 и в Placebo shop, на Шишман 51.

И в Русе - " КРИЙМ АРТ`` АТЕЛИЕ, Хан Крум 7.

Допълнете тоалета си с нейно украшение, което носи тъкмо това празнично въодушевление, което се задава. Така усмивката на лятото ще ви следва непроменяемо:)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР