Ударът с дронове по руското военно летище Крушчевская със склад

...
Ударът с дронове по руското военно летище Крушчевская със склад
Коментари Харесай

Forbes: Украйна нанесе най-масираната си атака срещу склад за страховитите бомби ФАБ в Русия

Ударът с дронове по съветското военно летище " Крушчевская " със склад за планиращи бомби (КАБ или ФАБ) в Кубан на 27 април беше една от най-големите офанзиви с потребление на БПЛА на съветска територия след началото на съветската военна намеса, написа сп. Forbes, представено от " Фокус ".

Отбелязва се, че Кремъл разгласи унищожаването на всичките 66 дрона, което изданието слага под подозрение, цитирайки сателитни фотоси на следствията от офанзивата, снимали изгорели здания и купища унищожени самолети.

" Изображенията може също да демонстрират унищожаването на най-малко един изтребител-бомбардировач Су-34, главният притежател на ФАБ на съветските Военновъздушни сили ", написа списанието.

Посочва се, че от средата на предходната година ФАБ са се трансформирали в " чудотворно оръжие " за руснаците, а украинците на практика нямат ограничения за противопоставяне. С изключение на сходни офанзиви против авиобази.

Предполага се, че ударът по съветската авиобаза Кушчевская е унищожил десетки планиращи бомби. Според украинския президент Володимир Зеленски единствено през април Русия е употребила повече от 3200 управляеми бомби против Украйна.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР