Ричард Мадели и Джуди Финиган са една от най-силните двойки

...
Ричард Мадели и Джуди Финиган са една от най-силните двойки
Коментари Харесай

„Сродни души“ Ричард Мадели и Джуди Финиган имат гореща химия на „нова двойка“ - експерт

Ричард Мадели и Джуди Финиган са една от най-силните двойки в шоубизнеса и остават „ сродни души “ макар някои доста сложни времена.

Двойката публицисти се срещат за първи път на работа през 1982 година и в този момент имат зад тила си 37 години брачна мъдрост. Водещият на Good Morning Britain Ричард стартира да излиза с телевизионната водеща Джуди, до момента в който тя имаше друга връзка и имаше двама дребни сина. Но любовната им спекулация устоя тестването на времето.

По-рано тази седмица двойката изглеждаше влюбена както постоянно, когато отпразнуваха годишнината си с обяд в Хампстед, Лондон. 67-годишният Ричард и 75-годишната Джуди бяха снимани да се държат за ръце и да си взаимодействат нежно, показвайки ясни признаци, че „ към момента са сродни души “, съгласно специалист по езика на тялото.

Поведенческият специалист Дарън Стантън разкри, че двойката звезди наподобява „ доста дружно “ и интимността на ръкохватката им е такава, каквато „ склонни да виждате в новите връзки “ и демонстрира продължаващата с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР