Сметките за общини с ограничени пари почти се удвояват само

...
Сметките за общини с ограничени пари почти се удвояват само
Коментари Харесай

Общините с затруднени пари виждат, че сметките за енергия почти се удвояват само за две години - вижте вашия район

Сметките за общини с лимитирани пари съвсем се удвояват единствено за две години, до момента в който се борят да дават жизненоважни услуги.

Нови данни откриха, че най-малко 10 локални управляващи в този момент заплащат над £10 милиона за сила. Това провокира апели към държавното управление да запълни дефицит на финансиране от 4 милиарда паунда, натрупващ бедност в кметствата в цялата страна.

Данните, разкрити от либерал-демократите, разкриват, че 144 съвета в Англия са плащали между тях 183 милиона паунда по сметки през 2021/22 година Но две години по-късно това скочи до £404 милиона.

Той подвигна паника, че услугите могат да бъдат изложени на риск, в случай че министрите не се намесят. Говорителят на локалното държавно управление на Lib Dem, Хелън Морган, прикани за по-строг налог върху непредвидените облаги на енергийните колоси, с цел да се оправи с растящите сметки. Тя сподели: „ Нагоре и надолу хората в страната видяха по какъв начин сметките им за сила внезапно скочиха при консерваторите.

„ Сега препоръките би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР