Вечното дерби между Левски и ЦСКА предизвика сериозни полемики относно

...
Вечното дерби между Левски и ЦСКА предизвика сериозни полемики относно
Коментари Харесай

Появи се още една причина, заради която не прекратиха Левски - ЦСКА

Вечното дерби сред Левски и ЦСКА провокира съществени полемики по отношение на това дали трябваше да бъде прекъснато поради изобилния снеговалеж в неделния следобяд.

В медийното пространство се появиха голям брой версии за това кой е настоял мач №1 да се организира по проект, само че ТОПСПОРТ научи, че съдийската бригада, отпред с Валентин Железов, се е вслушала и в горещата молба на органите на реда.

От Столична дирекция на вътрешните работи помолили срещата да се организира даже и при тежките условия, на които бяха подложени аудитория и футболисти. Доводът на полицията бил, че преустановяване щяло да докара до съществено напрежение сред почитателите на двата гранда, което можело да прерасне и в батални подиуми из улиците на София.

Проблеми щели да се основат, в случай че съперничеството се доиграе и в понеделник, което предвид на това, че е работен ден, можело да докара до блокиране на основни места в столицата.

В последна сметка, макар желанието на Стойчо Младенов и Станимир Стоилов, дербито въпреки всичко се изигра, като приключи при резултат 0:0.
 Бивш футболен арбитър: И за децата е ясно, че Железов не трябваше да свири дербито
Бивш футболен арбитър: И за децата е ясно, че Железов не трябваше да свири дербито

" Беше извънредно обезпокоен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР