Вече няколко години в България съществуват безпрепятствено неправителствени организации, които

...
Вече няколко години в България съществуват безпрепятствено неправителствени организации, които
Коментари Харесай

ФАКТИ пита институциите: Докога ще има толеранс към НПО-та, които зоват към война?

Вече няколко години в България съществуват гладко неправителствени организации, които проповядват меко казано притеснителни хрумвания. Воински съюз ''Васил Левски'' - Разузнавателна служба на ФРГ ''Шипка'' остро подлагат на критика участието на България в НАТО и изпитват неподправена обич към режима на Путин в Русия. Хвалят се, че ловят мигранти по границата, като точно именно мигрантите са техен главен зложелател.

Ако да не си склонен с политическото позициониране на България в интернационален проект, не е нещо неразрешено, то един от постовете на водача на Воински съюз ''Васил Левски'' Владимир Русев е извънредно стеснителен. Всъщност, всеки му пост е стеснителен, само че в последния непосредствено се зове към война и се вършат опити измежду българските жители да се всее боязън и суматоха.

Нелегалната миграция е проблем и това не трябва да бъде отричано. Но оправянето с този проблем е от компетенцията на правоохранителните органи на страната ни, а не на неправителствени организации, доста наподобяващи на паравоенни формирования.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР