Вече няколко години Община Добрич обявява конкурс, който показва красиви

...
Вече няколко години Община Добрич обявява конкурс, който показва красиви
Коментари Харесай

Кметът на Добрич награди победителите в конкурса „Добри примери има“2022

Вече няколко години Община Добрич афишира конкурс, който демонстрира красиви градинки и междублокови пространства.

Участниците от Добрич с всяка минала година стават повече, което подтиква Община Добрич да продължи да демонстрира красивото. Днес кметът на Добрич Йордан Йорданов награди тримата спечелили за тази година, които получиха Мария Петрова – I награда  ваучер за 150 лв., II премия  за Надежда Караиванова – ваучер за 100 лв. и III премия е за Женя Катранджиева – ваучер за 50 лв.. Наградите за състезанието са обезпечени от Хипермаркет „ Практикер “. Всеки от спечелилите е вложил доста труд и усърдие, с цел да трансформира своето междублоково пространства в хубав ъгъл за наслада на съседи и другари. Кметът благодари на наградените за вложеното творчество и увери, че състезанието ще се организира всяка година, с цел да потвърдим, че в Добрич има положителни образци.

Община Добрич благодари на всички участници, които и тази година демонстрираха красивото в нашия град. Пожелаваме здраве, удача и сбъдване!

Поощрителните награди за всички участници във тип на разсад на летни цветя могат да бъдат получени от Разсадника от 1.07.2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР