Вече бившият наставник на Етър Велико Търново Росен Кирилов коментира

...
Вече бившият наставник на Етър Велико Търново Росен Кирилов коментира
Коментари Харесай

Кирилов: Бяхме набрали скорост, но контузиите сложиха прът в колелото

Вече някогашният ментор на Етър Велико Търново Росен Кирилов разяснява напускането на клуба в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT.

"Тръгвам си с положително възприятие към клуба, с хората, които работих тук, с футболистите. Взех решението с оглед създалото се напрежение в последните седмици, което падна върху клуба и тима, освен поради отрицателните резултатите на отбора, само че и има едно напрежение в горните пластове в ръководството на клуба, което въздейства и върху представянето на клуба ", разяснява Кирилов.

"Нямаше управителни фрагменти в последния месец. Случката сред Тодор Колев и Иван Стоянов не беше подбудена от напрежението в клуба, това беше случай, случи се на тренировката ", добави той.

"Пътят, който извървяхме в последните 6 месеца бих действал и в този момент по този метод. Има много проблеми, къса подготовка, първоначално тренирахме с 12 индивида плюс юноши, контролите ги изиграхме мъчно, тъй като нямаше хора. Стигна се и до травми на основни играчи, пристигнаха ненадейно. Бяхме набрали скорост, само че травмите сложиха кол в колелото. Направихме и положителни мачове. Ще си умря в този момент, желая да си изчистя главата. Играчите на Етър имат огромен капацитет и скоро ще стартират да го демонстрират. На играчите им би трябвало неизменност ", съобщи още Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР