Вдигането на мерките за коронавирусната инфекция предизвика и граничните пунктове,

...
Вдигането на мерките за коронавирусната инфекция предизвика и граничните пунктове,
Коментари Харесай

Една идея, за да си спестим хаоса по летища и граници: Опознай родината

Вдигането на ограниченията за коронавирусната зараза провокира и граничните пунктове, където хората губят по опашки значително от без друго скъпото си ваканционно време.

Разбираем е импулсът да посетиш непозната страна, без да се постанова да се тревожиш, че рестриктивните мерки могат да провалят пътуването. Но от едната прекаленост се стигна до другата - празните до неотдавна летища прекомерно бързо се препълниха, тъй като свариха неподготвени както личния състав, по този начин и самолетните компании.

А хората си желаят своето - да нарамят куфарите и раниците и да видят нещо непознато и забавно, тъй като не се знае идващото лято ще има ли Коронавирус, няма ли да има... Пък и поради инфлацията никой не знае ще има ли тогава пари за пътешествия, или не.

Заради големия безпорядък по летища и граници обаче е доста евентуално мнозина да трансформират посоките на своите пътувания. Например из България има доста и прекомерно забавни дестинации за отмора. Не единствено на Черно море, само че и по планинските курорти.

Навремето имаше един апел към туристите - “Опознай родината, с цел да я обикнеш ”. Днес може да го променим, като прибавим към него и още нещо настоящо - по този начин ще си спестим доста нерви и скъпо време от късите летни ваканции. А мекият пясък на родното Черноморие е за предпочитане пред каменните плажове на Адриатическо море.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР