Вчерашното изявление на руския диктатор Владимир Путин, че руската армия

...
Вчерашното изявление на руския диктатор Владимир Путин, че руската армия
Коментари Харесай

Украйна към Путин: Само глупак може да мисли, че всичко върви добре

Вчерашното изказване на съветския деспот Владимир Путин, че съветската войска " към момента не е почнала нищо съществено " в Украйна, е предопределено за вътрешна публика. Такова мнение изрази съветникът към украинското президентство Алексей Арестович в телевизионно изявление, съобщи организация УНИАН.

Президентът на Руската федерация Владимир Путин, който на 24 февруари стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, сподели през вчерашния ден, че „ Русия към момента не е почнала сериозните неща в Украйна “. Ако западните страни желаят да победят Русия, дано да опитат да го създадат, съобщи Путин.

Според Арестович Путин е осведомен доста добре с неуспехите на съветската войска в Украйна. „ Само простак може да мисли, че всичко върви добре “, добави съветникът на Володимир Зеленски. По данни на Киев от началото на пълномащабната война 36 650 съветски бойци са намерили гибелта си на украинска земя.

В Русия е наложена тотална цензура за протичащото се в Украйна, в това число за броя на убитите съветски бойци, тъй като това може да обърне публичните настроения против тоталитарния режим на Путин. Всеки, който си разреши да се разгласи против войната, бива задържан. Кремълската агитация лъже за действителните цели на войната, скривайки се зад претекста, че желае да отбрани рускоговорящото население в Украйна (не е ясно от какво). В реалност Путин анексира (Крим през 2014 г.) и се пробва да анексира нови украински територии. Има събрани доказателства за над 20 000 военни закононарушения, осъществени от съветските окупатори в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР