Спипаха къде се подвизава Ергенът Евгени Генчев от втория сезон

...
Спипаха къде се подвизава Ергенът Евгени Генчев от втория сезон
Коментари Харесай

Ето къде се появи Ергенът

Спипаха къде се подвизава Ергенът Евгени Генчев от втория сезон на шоуто. Оказва се, че той към момента се движи дружно с победителката във формата Валерия. Любовчията е решил да я поглези, като я заведе на лайфа на „ Като две капки вода “.

Може и да не са дружно, а да са избрали разновидността да се покажат на обществено място, с цел да заблудят хората.  Всички до ден сегашен се питат дали двамата имат същинска връзка.

Преди няколко месеца се появиха клюки, че двамата са се разделили. Говори се, че кучелюбката и музикантът са взели  5-цифрена сума, с цел да го играят влюбени. Победителката от „ Ергенът 2 “ и тогавашният ерген Евгени Генчев в никакъв случай не са имали връзка. Нещо към този момент – природозащитничката даже си има гадже, чиято идентичност бе разконспирирана. Казвал се Георги и също като нея е избавител на кучета. Двамата се срещат около благотворителната организация на природозащитничката и са дружно много от дълго време, твърди източник.

Говори се, че Евгени и Валерия освен не са дружно, само че и не са в по никакъв начин положителни връзки. Te най-вероятно в никакъв случай не са били дружно, само че са длъжни да се преструват поради стоманени неустойки по договорите си.

Източчник: telegraph.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР