EastEnders излъчи експлозивни сцени във вторник в резултат на измама,

...
EastEnders излъчи експлозивни сцени във вторник в резултат на измама,
Коментари Харесай

Сватбата на BBC EastEnders в хаос, тъй като Уитни напада Лорън и зарязва Зак преди излизането

EastEnders излъчи избухливи подиуми във вторник вследствие на машинация, хвърлена на сватбата на Уитни Дийн и Зак Хъдсън.

Уитни разбра, че Зак е спал с нейната най-хубава другарка и госпожица на достойнството Лорън Бранинг, оповестена от Бритни по време на клетвата й. Това докара до подиуми на принуждение, когато Уитни удари Лорън с букета си, преди да я сграбчи за косата и да я повлече по пода.

След това тя удари Зак в лицето и трябваше да бъде арестувана, преди да избяга сцената в сълзи. Уитни се срина, когато се прибра у дома поради следващата несполучлива женитба и следващото изменничество от сътрудник.

Само дни след раждането на щерка им Доли, Уитни разбра, че Зак е спал с Лорън, до момента в който тя е била бременна. Уитни беседва с Бритни, до момента в който обмисляше какво ще прави, и скоро стигна до осъзнаването.

Говорейки със Зак, Уитни сподели, че е по-добре без него и че с цел да бъде по-добра майка, би трябвало да приключи връзката им. Уитни го заряза, оставяйки го унищожен, защото се закле, че с тях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР