От август летището във Варна ще предлага полети до четири

...
От август летището във Варна ще предлага полети до четири
Коментари Харесай

Летище Варна ще предлага полети до четири нови дестинации

От август летището във Варна ще предлага полети до четири нови атрактивни дестинации, оповестиха от пресцентъра на оператора на аеропортите във Варна и Бургас „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт ” АД. Нискотарифният транспортьор Wizz Air ще базира собствен втори аероплан на летището във Варна, с който ще се извършват постоянни полети от и до новите дестинации.

По два пъти седмично ще са полетите от и до Франкфурт-Хан (Германия) и Прага (Чехия), а по три – от и до Тел Авив (Израел) и Виена (Австрия).

Билетите за новите дестинации към този момент са в продажба в уеб страницата на самолетната компания.

В допълнение се усилват двукратно честотите на полетите до още четири дестинации на Wizz Air – до Берлин, Меминген и Дортмунд (Германия), както и до Шарлероа (Белгия).

Много е значимо за свързаността на Варна, че Wizz Air връща втория си основан аероплан. Вярваме, че нашето мощно съдействие с Wizz Air ще способства за по-нататъшния напредък на нашите летища, съобщи основният изпълнителен шеф на „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт ” АД доктор Франк Кванте, представен от пресцентъра на компанията.

Летището във Варна посреща лятото с полети до над 60 дестинации допълнително от 25 страни.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР