Britain's Got Talent претърпя най-лошите си рейтинги от 17 години,

...
Britain's Got Talent претърпя най-лошите си рейтинги от 17 години,
Коментари Харесай

Britain`s Got Talent претърпя най-лошите си рейтинги от 17 години насам, докато цифрите рязко падат на фона на реда за поправки

Britain's Got Talent претърпя най-лошите си рейтинги от 17 години, защото почитателите се възмутиха, че финалът в неделя беше организиран.

Певицата Сидни Кристмас, на 28 година, срина къщата с вълнуващото си осъществяване на Somewhere Over The Rainbow в Hammersmith Apollo в Лондон. Но доста фенове упрекнаха певицата, родена в Кент, че е прекомерно опитна за шоуто, откакто схванаха за впечатляващото й показване.

Сега е разкрито, че единствено 5,2 милиона фенове са гледали финала на шоу, което още веднъж беше хазаин на Ant и Dec. Тази година сериалът е минимум гледаният от 2009 година, когато 16,3 милиона фенове се включиха, с цел да гледат по какъв начин Diversity печели финала над Susan Boyle.

Според Super TV, макар че рейтингите са спаднали леко спрямо миналогодишните 5,3 милиона фенове, това е очевиден спад в известността на дългогодишното шоу.

Тъй като формалните данни потвърждават известността на Шоуто в Обединеното кралство понижава, почитателите дадоха мнение дали желаят шоуто да ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР