Тийнейджър призна, че е убил майка си, баща си и

...
Тийнейджър призна, че е убил майка си, баща си и
Коментари Харесай

Тийнейджър застреля цялото семейство в ярост, след като родителите му конфискуваха мобилния телефон

Тийнейджър призна, че е умъртвил майка си, татко си и сестра си в гняв, откакто родителите му са му лишили мобилния телефон.

Полицай Исак Таварес Сантос, 57, беше убит с револвера си, преди същото оръжие да бъде употребявано против Летисия Гомес Сантос, когато тя чу блъсканица в кухнята и отиде да ревизира. Съобщава се, че 16-годишният арестуван в ареста е признал на ченгетата, откакто се е предал, че е ходил на учебно заведение както нормално и по-късно е изчакал майка си Соланж Апаресида Гомес, на 50, когато се е върнал вкъщи, преди да я простреля, до момента в който тя вървеше начело врата.

Разлагащите се тела на триото бяха открити в дома им, откакто синът на двойката, осиновено дете, се обади на полицията, с цел да признае закононарушенията си късно в неделя вечерта. Те лежаха мъртви повече от два дни в парцела във Вила Ягуара в бразилския град Сао Пауло.

Твърди се, че техният самопризнал се палач, който не е назван, е споделил на полицията в изказване, че е възнамерявал гибелта им ден п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР