Кариеристка съм, фокусът ми е съсредоточен само и единствено върху

...
Кариеристка съм, фокусът ми е съсредоточен само и единствено върху
Коментари Харесай

Искрено и лично: Диона сподели има ли мъж до себе си

" Кариеристка съм, фокусът ми е концентриран единствено и само върху музиката. Затова си нямам гадже. А й не желая на този стадий. Нямам по какъв начин да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж. Избрала съм сега да работя единствено върху кариерата си, тъй като тя е до време. През годините съм опитвала да комбинирам двете неща, само че не се получава. Винаги едното е за сметка на другото “ – споделя Диона.

Певицата отхвърли да си е правила пластични интервенции. Имала единствено фасети и хиалурон в устните.Тя не желае да си спомня за съдбовната нищ 24 януари 2024 година, когато към 04.00ч е карала по столичната ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ и е спряна за полицейска инспекция.

„ Не разясня нищо по тематиката ", отсече Диона, която чака решението на съда на 4 юни за когато е планувано делото. Предвиденото наказване е “лишаване от независимост ” до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв., само че е изцяло допустимо певицата да получи единствено условна присъда и санкция.

Диона (Денислава Сашова) е родена през 1995 година в Бяла Слатина, зодия Близнаци. Професионално с музика стартира да се занимава от 2016 година, само че ползите й не се лимитират единствено с пеенето. Диона е взела участие в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от прослойка на разнообразни риалити формати.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР