Вчерашният петък 13-и се оказа наистина фатален. Излезе, че кървавата

...
Вчерашният петък 13-и се оказа наистина фатален. Излезе, че кървавата
Коментари Харесай

Български тираджия причини тежка катастрофа в Италия

Вчерашният петък 13-и се оказа в действителност съдбовен. Излезе, че кървавата злополука на автомагистрала „ Тракия “, която приключи с шестима починали и 23-ма ранени, не е единствената, която почерни последния работен ден.
Италианският уебсайт altoadige.it заяви за меле, породено от български камионджия на автомагистрала сред Сан Микеле и Егна, която се намира в региона Алто Адидже.
При случая са потърпевши седем души. Сред ранените са три девойки на възраст сред 1, 5 и 6. Те били неотложно признати в болничното заведение в Санта Циара дружно с две дами на възраст 26 и 32 години. Други двама ранени бяха трансферирани в Сан Маурицио на Болцано.
Катастрофата е станала малко след 15 часа на път А22. За превозването на ранени бил употребявани два хеликоптера, както и три коли за спешна помощ.
Причина за случая е ненадейно спукана гума на камиона, каран от българин, поради което той изгубил надзор над него, оповестява уеб сайтът „ Блиц “. Изместилият се мощно в лявата част на платното ТИР притиснал намиращата се там лека кола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР