Вчерашният коалиционен съвет показа търканията между управляващите. Оттеглянето на кандидатурата

...
Вчерашният коалиционен съвет показа търканията между управляващите. Оттеглянето на кандидатурата
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борбата за БНБ влоши отношенията в управляващата коалиция

" Вчерашният съдружен съвет сподели търканията сред ръководещите. Оттеглянето на кандидатурата на Андрей Гюров за началник на Българска народна банка и отхвърли на Политическа партия да поддържа претендента на Има Такъв Народ Любомир Каримански утежниха връзките в обединението . " Това съобщи в студиото на Би Ти Ви Андрей Райчев. Той разяснява тематиката за търканията в четворната коалиция.

По думите му в обединението не се мисли по какъв начин да се понижи напрежението, а кой е отговорен . В момента има две огромни рецесии сега - Украйна и Македония, добави Райчев.

Според социологът въпроса не е кое е преференциално за обединението, а кое е преференциално за електората. В взаимозависимост от решенията, които се вземат партиите могат да изгубят гласоподаватели. Като образец Райчев уточни Българска социалистическа партия. " Ако Българска социалистическа партия гласоподава да изпратим военна поддръжка на Украйна, то няма смисъл левицата да се явява на избори. ", добави той.

По думите на Райчев в случай че по този начин несъгласията в обединението не престават в същия дух нещата няма да свършат добре . Печеливши от тази обстановка ще са ГЕРБ. При разпад на обединението евентуално ще се стигне до нови предварителни избори, добави Райчев.
 Тошко Йорданов за стола в Българска народна банка: Това е политически рекет
Тошко Йорданов за стола в Българска народна банка: Това е политически рекет

Намекват, че надали не ние ще вземем и ще продължим на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР