Вчера Златка Райкова стана майка за втори път. Блондинката не

...
Вчера Златка Райкова стана майка за втори път. Блондинката не
Коментари Харесай

Вижте как Карен купонясва, докато Златка е в болницата

Вчера Златка Райкова стана майка за повторно. Блондинката не един път е признавала, че не е възнамерявала роди още едно дете, само че по всичко проличава, че е повече от щастлива.

Инфлуенсърката не изненада в никакъв случай с избора си на име за новия си правоприемник, който кръсти на името на татко му Карен.

“Добре пристигнал в живота ни Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги дружно ангелче мое. ” - написа разчувстваната Златка в своя профил в Инстаграм.
                             

По традиция таткото Карен събра свои другари, с цел да отпразнуват дружно радостното събитие. Бившият тенисист даже се радваше на музика онлайн и специфични поздрави от своята компания.

Райкова роди секцио, а бащата не участва на самото раждане. “Не му е мястото там “ - разяснява русокоската в типичния си безапелационен жанр в едно от своите сторита.



Златка и Карен са сгодени и наскоро споделиха, че считат да създадат сватбата си след раждането на сина им.

Райкова към този момент има едно дете от връзката си с футболиста Благой Георгиев, което също носи имато на баща си. Двамата се разделиха доскоро повече от година, а дребният Благойчо живее с майка си и новия ѝ мъж.
 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР