„Вчера спечелихме едно разиграване със слаби карти. Моментът беше ключов”,

...
„Вчера спечелихме едно разиграване със слаби карти. Моментът беше ключов”,
Коментари Харесай

Шефът на Съюза на превозвачите: Спечелихме разиграване със слаби карти

„ Вчера спечелихме едно разиграване със слаби карти. Моментът беше ключов”, сподели Йордан Арабаджиев – изпълнителен шеф на Съюза на превозвачите, пред bTV.
Депутатите от Транспортната комисия на европарламента не гласоподаваха през вчерашния ден два от отчетите в пакета „ Мобилност”, което на процедура го блокира. Докато течеше гласуването, водачи от България, Румъния и Полша стачкуваха на площад „ Люксембург” в Брюксел.
Това демонстрира че самата философия на пакета е неправилна, разяснява още Йордан Арабаджиев във връзка гласуването.
„ Така се появи уродливото лице на администрацията в Брюксел – по какъв начин с административни регулации може да се отнеме бизнес в една мощно конкурентна среда. Затова мисля, че вчерашното гласоподаване беше извоювана борба в една тактическа и позиционна война, която не е приключила”, сподели още Арабаджиев.
По думите му предложенията в пакета „ Макрон” разрушават устоите на Европейски Съюз.
,,Все още не сме спечелили войната. Ние желаеме да има подобен пакет, който да отразява действително ситуацията в целия Европейски Съюз, до момента в който в настоящия си вид той влезе в Европарламента без оценка на въздействието. Този пакет е чисто протекционистки и би бил удар върху българските и източноевропейски превозвачи``, изясни Арабаджиев и добави, че няма доверие в сегашните представители от Европейския парламент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР