Вчера двамата задържани за зверското убийство на собственичката на аптеки

...
Вчера двамата задържани за зверското убийство на собственичката на аптеки
Коментари Харесай

Приятели на единия от убийците на Ери Пехливанян: Мишо, с теб сме яли и пили, как можа!

Вчера двамата арестувани за зверското ликвидиране на собственичката на аптеки „ Астра” в Русе Ери Пехливанян получиха непрекъсната мярка задържане под стража

Направи усещане, че до момента в който арменецът Гарабед Веринян беше приказлив и изложи своята версия, без да крие лицето си, другият обвинен – Михаил Михов, остана прикрит под качулката на якето си през цялото правосъдно съвещание и не смъкна вдигнатата съвсем до веждите маска, даже когато застана на подсъдимата пейка пред съдията, написа

Явно има съображение по този начин ревниво да се крие от публиката. Защото точно той е известното и разпознаваемо лице в града. Известен е най-много като част от цигарения отрасъл в Русе преди време. Добре го познават освен търговците цигарджии по пиацата до хотел „ Дунав”, само че и по-редовните им клиенти. През последните години обаче очевидно и този му поминък е бил западнал.

Друга част от познатите му са от лекарските среди в Русе - по линия на жена му – здравно лице, което е работило в разнообразни лечебни заведения и в кабинетите на лекари експерти. В момента е част от екипа на едно от профилираните медицински заведения в Русе. С доста от тях са си разменяли гостувания по домашному. Семейството има дъщеричка, която е към този момент е към 10-годишна.

Продавачите от тарабите и магазинчетата на Американското пазарче в Русе са изключително разчувствани в тия дни, тъй като познават килъра и брачната половинка му като чести клиенти. Направило им усещане скупчването на полицейски коли към близката кооперация по ул. „ Константин Иречек”. Говори се, че при задържането на килъра фамилният апартамент на ул.„ К.Иречек” внезапно се напълнил с 30 служители на реда с качулки.

Михаил Михов е роден през 1966 г, приключил е Военноморското учебно заведение във Варна, а жена му е медицински служащ, разказал пред БРЯГНЮЗ, мъж, който не поискал да бъде представен. „ Толкова неприятни мемоари имам от тези хора, че не желая да си припомням за тях... Вапреки че в един интервал от време си ходехме на посетители, били сме фамилно у тях, посрещали сме ги и у нас на маса. Откакто разбрах какво е направил Мишо, не мога да спя”, сподели покъртен индивидът и допълнил,че „ Имаше нещо бандитско в него”. Сеща се по какъв начин, до момента в който били на маса, Михов обичал да си спомня 5-те години, прекарани в пандиза за контрабанда на цигари. „ В пандиза изкарах още един университет”, хвалел се той.

„ Идвал е доста пъти на вечеря у нас. Представям си на какъв риск съм излагал фамилията си”, споделя различен русенец, с който Михов имал близки бизнес връзки.

Социалните мрежи също са изпълнени с мнения на отвращение за садистичното ликвидиране. Най-потресени от случилото са тези, които по някакъв метод са познавали повече или по-малко килъра. „ Леле Мишо, с теб сме яли и пили, по какъв начин можа!!!”, възкликва прочувствено русенка във „ Фейсбук”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР