Възмутени родители на учениците от елитната гимназия „Г. С. Раковски“

...
Възмутени родители на учениците от елитната гимназия „Г. С. Раковски“
Коментари Харесай

Бургаска учителка преподава секс на ученици

Възмутени родители на учениците от елитната гимназия „ Г. С. Раковски “ – гр. Бургас са подали сигнал във flagman.bg за учителка, която " преподава " еротична йога.

Родители и възпитаници са възмутени от държанието на преподавателя по български език и литература Десислава Кесова, която е и йога инструктор и постоянно демонстрирала пред децата в час шпагати и разнородни пози.

„ Госпожата очевидно практикува еротична или тантрическа йога – ние не сме доста осведомени с тези термини, по тази причина молим да бъдем извинени “, стартират писмото си родители, които са изумени от държанието на възпитател в сякаш елитна гимназия, където те пращат децата си да учат „ Епопея на забравените “, „ Под игото “, „ Две хубави очи “, „ Да се завърнеш… “, „ Гераците “ и така нататък А в действителност се оказва, че госпожа Кесова май на момчетата изпраща голи фотоси и къси еротични етюди, а с девойките се бъзика за външния им тип.

„ Разбрахме от дете, че съществува група във вайбър, където госпожа Десислава Кесова популяризира свои фотоси и видеоклипове измежду момчета от горните класове. Става дума за възпитаници в 10 клас, които към момента не са навършили даже пълноправие. Това е голям скандал. В тази група тя е вкарала телефоните на момчетата, които си харесва, и там изпраща клипчета и фотоси, а те ги споделят в други обществени мрежи като TikTok, Инстаграм и Facebook. Кой въобще държи на работа подобен преподавател “, пишат шокираните родители.

Вижте един от етюдите на госпожа Кесова в това видео, изпратено до учениците:



Проверка на медията открило, че първия период тази година 9-класниците са създали подписка от родители и възпитаници, която е изпратена до шефа на ГРЕ „ Г. С. Раковски “ Радостина Георгиева. В нея единственото искане, подкрепено с задоволително съгласно тях доказателства, е било да бъде отстранена въпросната учителка. Отговорът обаче не ги удовлетворил - Десислава Кесова била арестувана на работа под предлог, че няма по какъв начин да се откри заместител.

„ Кой стои зад тази госпожа, че толкоз да не могат да я махнат? Това ли е държание на възпитател, на книжовник и изобщо преподавател, който е зает с възпитанието и образованието на подрастващи? Или тази „ учителка по еротични пози “ се изживява като героиня в песента на Слави Трифонов, отдадена на бургаската Френска гимназия:

„ Френската гимназия написа ти шестиците!
Хайде научи и мен,
щото французойките чакат
всеки ден - чакат да ги бройкаме! “

" Така ли пишат там шестиците “, питат майките и бащите на учениците, които са получили половите фрагменти с преподавателката.

Родителите и бургаската медия молят началника на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева неотложно да се сезира, да извърши инспекция и да накаже учителката с извънредно провокативно и недопустимо за учител държание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР