Снимка: Британската полиция Полицията проверила телефона му, където имало над

...
Снимка: Британската полиция Полицията проверила телефона му, където имало над
Коментари Харесай

Български масажист беше осъден по 12 обвинения за сексуално посегателство във Великобритания

Снимка: Британската полиция

Полицията проверила телефона му, където имало над 30 фотоси на дами, направени без тяхното единодушие при домашни визити. Въпреки доказателствата за сексуално посегателство и воайорство, Димов твърдял, че фрагментите са само за професионална приложимост в неговия уеб страница за разтривки.

Впоследствие той е приет за отговорен за поредност от закононарушения против 10 жертви в кралския съд на Ууд Грийн. 45-годишният българин е наказан по 12 обвинявания за полово посягане, шест обвинявания за воайорство и два обвинявания за опит за воайорство.

" Страхотната работа, осъществена от служителите на реда за решаването на този случай, е засенчена единствено от храбростта на дамите, които свидетелстваха. Ако някой счита, че е бил атакуван от Димов, апелирам да се свърже с нас ", разяснява детектив Абигейл Бътлър.

Говорител на приложението Urban пък съобщи: " Ние сме ужасени от позорното незаконно държание на този човек и надълбоко съжаляваме, че жертвите му са претърпели такива мъчителни прекарвания. "

Юлиян Димов е лишен от права като физиотерапевт след чуване на трибунала по опазване на здравето и грижи през юли предходната година. Присъдата му ще бъде произнесена на 28 юни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР