Манчестър Сити създаде история на английския футбол в неделя, побеждавайки

...
Манчестър Сити създаде история на английския футбол в неделя, побеждавайки
Коментари Харесай

Ман Сити спечели историческа четвърта поредна титла във Висшата лига

Манчестър Сити сътвори история на британския футбол в неделя, побеждавайки Уест Хем с 3-1, с цел да завоюва четвъртата си поредна купа във Висшата лига и разруши сърцата на Арсенал, откакто Юрген Клоп направи прочувствено овакантяване на Ливърпул.

Фил Фодън вкара два ранни гола на упования Етихад, с цел да сложи тима си на ръба на купата, преди Мохамед Кудус да върне единия със зрелищен удар от горната страна.

Но Родри удари малко преди приключването тутакси, с цел да възвърне дву- на Сити възглавницата на головете и домакините рядко изглеждаха обезпокоени, до момента в който вървяха към успеха.

Арсенал стартира деня с две точки зад противниците си и се молеше за знамение, което да лиши Сити от коронацията, знаейки, че победа против Евертън няма да е задоволителна, в случай че първенците завоюваха на домашния терен.

Артилеристите, без купа във Висшата лига от 2004 година, съумяха да победят Евертън с 2-1 след гол, само че трябваше да се задоволят с второ място в таблицата за втори следващ сезон.

Сит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР