Икономистът и бивш депутат от БСП Страхил Ангелов нападна остро

...
Икономистът и бивш депутат от БСП Страхил Ангелов нападна остро
Коментари Харесай

„Некадърници и инфантили“: Депутат нападна Васко Ухото и розовата му компания в СОС

Икономистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Страхил Ангелов атакува остро разюзданата до розово коалиция ПП-ДБ-Спаси София, която искрено се гаври със столичани.

Ето какво написа депутатът, фотосите в текста са негови:

Това е постройката на Столична община тази заран!

Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев, само че пък обичаният му украински байрак се вее гордо.

Въпрос на време е Васко Ухото да смъкна националния трикольор от фасадата и да побие на негово място този с цветовете на дъгата. Все отново наближава централното събитие от столичния културен календар – София прайд. А и въпросният бутафорен кмет и екипа му в никакъв случай не са се отнасяли с почитание и респект към нищо обвързвано с България и историята на града ни. Напротив! За тази половин година престой в общината Терзиев показва по всеки вероятен метод, че няма и не желае да има нищо общо с българските обичаи, обичай и психика, като неглижира безусловно всички празници и значими исторически дати.

Встрани от това, Ухото и екипа му не работят по нито един важен за столицата план. В региона на инфраструктурата царува цялостен застой и съсипия – тези нямат желание да строят каквото и да било. Единственото, което ги интересува, е в централната част на София да има велоалеи, по които да се придвижват тротинеткаджиите, които избраха тези бутафорковци.

До този миг Ухото не оповестил, че се работи по нито един сериозен план или някакво значимо начинание, обвързвано с влошаващата се среда в столицата. Нула! Абсолютно нищо….

Водещ кадър от екипа на Терзиев е Андрей Зографски – общински консултант от „ Спаси или смучи София “. Това лице с изключение на изтъкнат деятел на ЛГБТ общността е и наследник на северномакедонския политик Солза Гърчева – гневна българофобка и македонист до мозъка на костите си. След като е уредила чедото си да седне в столичния общински съвет и да се изявява като „ гуру “ в инфраструктурата, вуйна Солза се е заела интензивно да провежда всевъзможни анти-български прояви и мероприятия в Скопие, а дребният Андрейчо сполучливо организира подривна активност у нас, като интензивно работи за прекъсване на редица значими за столицата инфраструктурни планове. Зографски приказва, Терзиев слуша – нали по тази причина е Ухо!

Тази сбирщина не може и не би трябвало да остава отпред на столицата на България. Пълни некадърници и инфантили, които ще съсипят безусловно всичко, до което се допрян.

Страхил Ангелов, фейсбук

Инфо: narod.bg

Тагове: Васил Терзиев ПП-ДБ Спаси София розова коалиция София СОС
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР