Във вторник гръцките здравни служители обявиха по-строги мерки за неваксинираните

...
Във вторник гръцките здравни служители обявиха по-строги мерки за неваксинираните
Коментари Харесай

Гърция затегна мерките за неваксинираните

Във вторник гръцките здравни чиновници оповестиха по-строги ограничения за неимунизираните и по-тежки санкции за неспазване на условията в отговор на внезапното увеличение на случаите на ковид, заяви Агенция Франс Прес.

От събота всеки, който не е имунизиран против ковид, ще би трябвало да показа негативен тест, преди да може да влезе в публични здания, магазини и банки, заяви министерството на опазването на здравето.
 Ще има ли локдаун в Гърция? Ще има ли локдаун в Гърция?
Министърът на опазването на здравето на Гърция Танос Плеврис отхвърли опцията за налагането на локдаун в страната, макар рекордния бро...

Работещите в обществения и частния бранш ще би трябвало да дават два пъти седмично за своя сметка.

Глобите, налагани на магазини и заведения за хранене, които не съблюдават ограниченията, наложени от държавното управление, бяха удвоени до 5000 евро.

" Основното ни оръжие против пандемията е имунизацията ", съобщи министърът на опазването на здравето Танос Плеврис. Той добави, че всички имунизирани, които са получили последната си доза преди повече от шест месеца, би трябвало да си слагат подсилваща инжекция.

По данни на здравното министерство 63% от популацията е имунизирано, само че във вторник в страната бяха регистрирани рекордните 6700 нови случая и 59 смъртни случая от вируса.
 И в Гърция ковид вълната се уголемява, гръцкото държавно управление недоволства поради имунизацията И в Гърция ковид вълната се уголемява, гръцкото държавно управление недоволства поради имунизацията
" Все още не сме завършили с COVID-19. Докато има неимунизирани хора, вирусът намира подобаваща почва да се популяризира.Оплакваме се...

Досега в Гърция общият брой на смъртните случаи от ковид е малко над 16 000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР