Във връзка с изявления в медии на вицепрезидента на БФВолейбол

...
Във връзка с изявления в медии на вицепрезидента на БФВолейбол
Коментари Харесай

Деко Григоров: Нямам амбиции за власт в БФВ

Във връзка с изказвания в медии на вицепрезидента на БФВолейбол Любо Ганев, който е и претендент за президент на федерацията, в които той замесва името на другия вицепрезидент - Деко Григоров, като част от проект за негов съперник за този пост, на редационната поща на BGvolleyball.com бе получена позиция на самия Деко Григоров за въпросните изказвания. Публикуваме я без публицистична интервенция:
 Любо Ганев: Данчо Лазаров ще опита да повдигне Деко Григоров или Боре Кьосев
" Напоследък неприятни съветници към моя почитан сътрудник и вицепрезидент в БФволейбол Любо Ганев му втълпяват неуместни и погрешни неща по отношение на моята персона. В тази връзка желая да заявя:

- Никога, никой под каквато и да е форма не ми е предложил да се кандидатирам за поста ръководител на УС на БФВ.

- Не съм имал планове и в никакъв случай няма да имам да се кандидатирам за подобен значим и виновен пост като ръководител на УС на БФВ.

- Смятам, че тоза са грозни клевети, които нямат действителни учредения
 Само един клуб във волейболния хайлайф остана правилен на Данчо Лазаров
Всички знаят, че се занимавам единствено и извънредно с женското направление у нас. Работя за волейбола и доста съм дал за него. Като районен отговорник съумях да спомогна извънредно за развиването на волейбола в целия район Странджа (клубовете от Югоизточна България). Когато преди време започнах своята активност, равнището в района бе нула, а в този момент участваме постоянно на финали на държавни шампионати за всички възрасти. През тези години посредством доста работа и безрезервност спомогнах за одобряването на Казанлък като огромен волейболен център на България в женското направление.

Мога с горделивост да кажа, че в огромна степен моя е заслугата за построяването на волейболен клуб в Стара Загора, като по този начин се върнаха традициите в този спорт в града. За дребното време от основаването му в клуба към този момент има над 150 деца, като се взе участие в шампионатите от календара на БФВ за всички възрасти при подрастващите. Със съдействието на кмета Живко Тодоров Берое се трансформира в един от водещите клубове в женското състезание на България. Може към този момент и да не съм в управата на клуба, само че този клуб е като мое дете и постоянно ще жаля за него.
 Срок до 12 декември за федерацията да каже за избори във волейбола
През тези години вложих цялата си сила за развиването на женското направление във волейбола. Никога не съм взимал пари от волейбола, в противен случай давал съм и ще продължа да го върша. Защото го върша от обич към този спорт. Ако моите сътрудници преценяват, че съм потребен, ще продължа да работя и за в бъдеще, в случай че не ще се отдръпва. Никога никой не съм обидил и нямам желание да го върша. Целите ми са да работя за най-хубавото в българския волейбол.

Вече сме в края на годината и наближава Коледа. Във връзка с това, желая да поздравя всички състезатели, треньори, деятели и другари на волейбола с идващите светли празници. Пожелавам им доста здраве и дано има доста наслада и мир в душите и сърцата на всички. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР