Във високомерието на Слави Трифонов има политически сексапил, но не

...
Във високомерието на Слави Трифонов има политически сексапил, но не
Коментари Харесай

Георги Харизанов видя политически сексапил у Слави Трифонов

" Във високомерието на Слави Трифонов има политически съблазън, само че не съм сигурен в дълготраен проект дали води до триумф. Изобщо не съм сигурен, че е очарователно за така наречен партии на митинга и за подозираната в възможна поддръжка Българска социалистическа партия, която би трябвало да изясни за какво поддържа това държавно управление от американски ученици, без да желае нищо. Трифонов споделя, че не желае обединения, предлагам държавно управление и го подкрепяйте, в случай че щете ". Това съобщи пред БНР политическият анализатор Георги Харизанов от Института за дясна политика.

" Харесаха ми десните цели, препоръчани от Слави Трифонов - приватизацията на ББР, концесиониране на инфраструктурни планове и развиването им от частни вложители с частен капитал ", разгласи той.

Анализаторът даде висока оценка на номинациите на Има Такъв Народ за министър председател - Николай Василев и за министър на стопанската система - Любомир Дацов:

" Има голям брой непознати за българското общество хора, да - с внушителни сивита, дипломи, специализации и непознати езици, само че не съм сигурен, че са с внушителни знания за българската реалност, с внушителни контакти в България и с внушително почитание в професионалните сфери тук, което е значимо ", сподели той за останалите препоръчани министри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР