Във вчерашния епизод на Ергенът“ Виктор покани на пикник 20-годишната

...
Във вчерашния епизод на Ергенът“ Виктор покани на пикник 20-годишната
Коментари Харесай

Габи от Ергенът: Ако с такива сандали ходим на първа среща, всичко е кауза пердута

Във вчерашния епизод на " Ергенът “ Виктор предложения на пикник 20-годишната Виктория Тасева. След вечерята обаче тя се прибра в имението без роза и това провокира всевъзможни тълкувания измежду останалите участнички в сантименталното риалити.

" Тя е останала без роза поради сандалите. По-грозни обувки не съм виждала. Ако аз отида на среща с тия шляпанки, не знам… “ – разяснява Габи.

" Винаги съм се чудела за какво някои дами остават остарели моми. И през днешния ден разбрах истината. Ако с такива сандали вървим на първа среща, всичко е идея пердута “ – добави по-късно участничката от Сливница.

Дениз излезе с друга доктрина: " Тя е доста дребна и на него не му е било изключително забавно. “ " На мен ми е сладка, само че постоянно крие нещо “ – разяснява от своя страна Люси.

" Иска да е загадъчна, само че и тя не знае за какво. Аз приказвах с всички тук. Някои са ми симпатични, други ме нервират, до момента в който тя не ми е никаква. Скучна е, нищо не приказва, не ми е занимателна “ – заключи Габи.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР