Брад Пит иска да има дете от връзката си с

...
Брад Пит иска да има дете от връзката си с
Коментари Харесай

На 60 Брад Пит иска още едно дете

Брад Пит желае да има дете от връзката си с Инес де Рамон, заяви Mirror.

Холивудската звезда към този момент е татко на 6 деца от някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли, само че е отчужден от тях си след горчивата им бракоразводна борба.

Сега източници настояват, че въпреки 60-годишният Брад да е сломен от обстановката, той не изключва концепцията да се ожени още веднъж или да има още деца.  

Приятелката му Инес е на 34 години, а правосъдните несгоди с Анджелина са " сближили " двойката. Според източник тя е била " същински източник на разтуха " за Брад.

Актьорът е склонен да стартира отначало с дизайнерката на бижута и сякаш е предположил, че тя би била " прелестна майка ". Той я е определил като " търпелива " и със " ужасно възприятие за комизъм ".

" Не е изключено в живота му да има още деца. Инес е млада и Брад сподели, че е 100% склонен, в случай че тя желае да има деца. Той обича концепцията да построи живот с Инес и нищо не е изключено от играта ", съобщи източникът.

" Брад не става по-млад, тъй че това е нещо, което те биха желали по-скоро рано, в сравнение с по-късно. Той даже се е шегувал, че ще прави учебна обиколка през 70-те си години и се надява, че към момента ще го възприемат като сърцеразбивач ", посочи той.

Новината идва в миг, когато напрежението сред Брад и някои от децата му е огромно. 

Брад и някогашната му Анджелина са родители на шест деца: Мадокс, 22 година, Захара, 19 година, Шайло, 18 година, Пакс, 20 година, Нокс, 15 година, и Вивиен, 15 година Само преди няколко седмици щерка му Шайло Джоли-Пит подаде молба за законно унищожаване на семейството Пит от името ѝ, като го промени на Шайло Джоли.

По-голямата сестра на Шайло -  Захара също избра да се откаже от семейството на известния си татко. Във видеоклип, който стана известен, Захара се показа като Захара Марли Джоли по време на посвещението си в женското сдружение " Алфа Капа Алфа " в колежа " Спелман " предходната година.

Напоследък Вивиен е в центъра на вниманието и поради това, че се дистанцира от Пит, като в афиша за присъединяване си във кино лентата " Аутсайдери " употребява единствено името Вивиен Джоли. Не е ясно дали другите братя и сестри са трансформирали имената си законно.

Брат им Пакс сподели няколко остри думи за татко си в Деня на бащата, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР