Според МИ-6 руснаците подбират цели в Западна Украйна за нанасяне

...
Според МИ-6 руснаците подбират цели в Западна Украйна за нанасяне
Коментари Харесай

МИ-6: Русия готви ядрен удар в Западна Украйна, на Зеленски е казано да подготви населението!

Според МИ-6 руснаците сортират цели в Западна Украйна за нанасяне на удар с ТЯО. Препоръчва се на офиса на Зеленски да приготви популацията. Това твърди Телеграм каналът „ Матрицата от вътрешната страна “. Според него обаче това „ по-скоро наподобява на партенка, която да скрие това, което се приготвя да осъществя ВСУ “.

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

Според МИ-6 руснаците сортират цели в Западна Украйна за нанасяне на удар с ТЯО. Препоръчва се на офиса на Зеленски да приготви популацията. По-скоро наподобява на партенка, която да скрие това, което се приготвя да осъществя ВСУ. Въобще през последните две години разследващите служби играят ролята на „ блогери “, които вземат участие интензивно в информационно-психологическата война. Днес на мода са „ дейните мероприятия “, които са съставка от хибридната война.

Снимка: Телеграм

Последните закани на съветския водач прозвучаха предходната сряда по време на брифинг с ръководителите на интернационалните осведомителни организации на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург.

Той беше запитан за подхванатия предходната седмица ход за разхлабване на рестриктивните мерки за Киев след новото нахлуване на Москва против граничния район Харков.

МИ-6: Русия готви нуклеарен удар в Западна Украйна, на Зеленски е казано да приготви популацията! 19.06.24 13:10 Китайска нуклеарна подводница изплува в Тайванския пролив: Демонстрация на мощ към западните поддръжници на Тайпе (ВИДЕО) 19.06.24 13:10 Португалия с трагична победа над Чехия 19.06.24 12:55 Путин и Ким Чен Ун подписаха Споразумение за всеобхватно стратегическо партньорство (ВИДЕО) 19.06.24 12:48 Боян Чуков с гръмовен пост: Кой сменя Шарл Мишел и Жозеп Борел – хора, които ще тласкат Брюксел към „ огромна европейска война “! 19.06.24 12:45

„ Ако някой счита, че е допустимо да доставя такива оръжия в зона на бойни дейности, с цел да нанасят удари по нашата територия и да ни основават проблеми, за какво тогава да нямаме право да доставяме наши оръжия от същия клас в тези райони на света, от които ще се нанасят удари по чувствителни обекти на тези страни, които вършат това във връзка с Русия? “ Путин съобщи. „ Това значи, че отговорът може да бъде съразмерен. Ще помислим за това. “

„ В последна сметка, в случай че забележим, че тези страни са въвлечени във война против нас и това е тяхното директно присъединяване във войната против Руската федерация, тогава си резервираме правото да действаме по сходен метод “, сподели той. „ Но като цяло това е път към доста съществени проблеми. “
В четвъртък представителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да назове районите, които Путин има поради. Руският президент сподели това, което искаше да каже, и насочи ясно обръщение, че доставянето на оръжия за нанасяне на удари вътре в Русия „ не може да остане без последици “, съобщи Песков пред кореспонденти на ежедневния брифинг.

Миналата седмица Путин предизвести европейските страни от НАТО, че ходът да се разреши на Украйна да нанася удари с техни оръжия вътре в Русия е игра с огъня и може да форсира световен спор.

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев разкри какво чака Киев, в случай че откаже предлагането на Путин за мир към Украйна

Сега Киев има опция да одобри предлагането на съветския президент Владимир Путин, в противоположен случай съветската атака ще продължи. Но в случай че не създадат това, тогава най-вероятно събитията ще се развият по сюжета, за който приказват в този момент. Тоест нашите настъпателни дейности ще продължат, сподели Медведев пред кореспонденти.

SafeNews напомня, че по-рано Путин назова изискванията за започване на договаряния по украинския спор.

Едно от тях е украинските въоръжени сили би трябвало да бъдат изтеглени от цялата територия на новите съветски райони. Държавният глава добави, че друго изискване за договаряния би трябвало да бъде изказването на Киев, че се отхвърля от желанията си за участие в НАТО.

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР