В моите дни на Доктор Кой“ и Шерлок“ непрекъснато ме

...
В моите дни на Доктор Кой“ и Шерлок“ непрекъснато ме
Коментари Харесай

Как истински телевизионни скандали и онлайн злоупотреби вдъхновиха Дъглас да бъде отменен

„ В моите дни на „ Доктор Кой “ и „ Шерлок “ непрестанно ме [наричаха] женомразец, сексист, хомофоб, расист. Тези обвинявания са доста сложни за дефинитивно отменяне. Как можеш да докажеш, че не си? ”

Като водещ на два колоса от английската телевизия, Стивън Мофат стана доста осведомен със заканите за анулация. Въпреки че в никакъв случай не е бил упрекван в неприятно държание, той постоянно е подложен на критика в обществените медии и онлайн конгреси за избора си на сюжетни линии, герои и разговори. „ Културата на анулацията “ към момента не беше влезнала в известния лексикон през 2017 година, само че той усети нещо във въздуха, което е готово за комедийна драма и стартира работа по сюжет.

Седем години по-късно резултатът е Douglas Is Cancelled, поредност от четири елементи, в която Хю Боневил играе Дъглас Белоус, клубен и блажен ефирен водещ, който води водеща новинарска стратегия дружно с по-младия си, по-сръчен сътрудник Маделин Краун (Карън Гилън). Когато се появява туит, обвиняващ Дъглас, че прави „ извънредно се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР