Вътре във всеки човек се намира мощен източник на ,

...
Вътре във всеки човек се намира мощен източник на ,
Коментари Харесай

3 кодиращи фрази, неизбежно програмиращи всяка наша реалност

 Вътре във всеки човек се намира мощен източник на, който може да лекува тялото и душата.

В историята има образци, когато хората, които са се посветили на молебствия, медитации и други духовни практики, опровергават законите на физическия свят и могат да творят чудеса.

Макар и не незабавно, само че науката стартира да намира пояснения за невероятни феномени, които към този момент е невероятно да се отрекат. В тази публикация става дума за три убеждения, които са кодове за програмиране на действителността.

Убежденията дефинират метода ни на живот, от тях зависи всичко: от утринните ни ритуали и нововъведения, с които се опитваме да подобрим живота си, до разрушителните технологии, употребявани във войните. С други думи, целият свят не е нищо друго, с изключение на отражение на нашите убеждения.

Убеждение 1. Нашият живот е това, в което имаме вяра. И опциите, и рестриктивните мерки са основани единствено от нашето схващане.

Откритията, направени в региона на квантовата физика за последния век, опонират на всичко, на което ни е учила науката за последните триста години. Преди се предполагаше, че Вселената се състои от изолирани обекти (атоми), които оказват един върху различен нищожно въздействие.

Квантовите теории настояват друго: физическите тела са формирани от непрестанно изменящи се енергийни полета и са неразривно свързани между тях. Това изобретение е толкоз коренно, че ни принуждава да преразгледаме всички съществуващи теории за структурата на Вселената, а също по този начин ни демонстрира нов път към познанието към самите себе си.

Ако признаем, че сме пълноценни участници в енергийното поле на Вселената, към този момент не можем да мислим за себе си като за пасивни наблюдаващи, безсилни пред силата на Природата. Трябва да мислим за себе си като за сътрудници за промени, които се случват към нас.

Убеждение 2. Всеки избор, който вършим, задвижва вълна от промени освен в личния ни живот, само че и в света към нас.

Всеки ден, посредством нашите убеждения, ние подаваме команди на Вселенския компютър, които дефинират нашата действителност – здраве, благополучие, взаимоотношения и така нататък

И в този момент най-интересното: човешкият мозък и сърцето са в положение да основават електромагнитни полета. Така че посредством тях те са в положение да трансформират атома, т.е. материята.

Според Института по сърдечна математика електрическият сигнал от сърцето е 60 пъти по-силен от електрическия сигнал, приближаващ от мозъка, а магнитното поле на сърцето е 5000 пъти по-голямо от магнитното поле на мозъка.

Когато в нас се породи избрана религия – в мозъка и най-много в сърцето – на него подхождат електромагнитни талази, които излизат отвън тялото и трансформират физическия свят.

Убеждение 3. Това, в което имаме вяра, към този момент е действително.

Това, в което имаме вяра, е по-реално. Нашето тяло постоянно реагира на информация, получена извън, като ни споделя дали си коства да имаме вяра в това, което виждаме и чуваме.

Способността на човек да резонира с възприеманата информация, без значение дали е справедлива или фиктивна, е от основно значение. Ние сме в положение да моделираме обстановки, които единствено могат да се случат, само че тялото реагира на тях като на действителни.

От своя страна мозъкът, получавайки отговор от тялото, стартира да има вяра още повече в истинността на обстановката, която в действителност съществува единствено в главата. Ето за какво хората, които основават положително отношение към себе си, или формулират детайлно и показват фантазиите си в облици, или се молят, по този метод материализират това, което желаят.

източник transurfing

 

Те се боят от вас тъй като притежавате особена мощ

 

Вие сте по-силни, в сравнение с си мислите, и те се опасяват, че ще настъпи миг, когато ще разберете това. Може би ги плашите с пределната си почтеност, тъй като хората обичат да…

Цялата публикация

Законът на подлостта: Защо на положителните хора се случват неприятни неща и по какъв начин да променим това

 

Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта. Изследователите изясняват за какво на положителните хора се случват неприятни неща и дават рекомендации, които ще оказват помощ да се заобиколи законът…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР