Васил от Игри на волята показа секси гадже! Младежът отпадна още

...
Васил от Игри на волята показа секси гадже!
Младежът отпадна още
Коментари Харесай

Васил от „Игри на волята“ люби секси волейболистка

Васил от " Игри на волята " сподели секси гадже!



Младежът отпадна още на 22 септември и не остана кой знае какъв брой видян в морските борби на арената край Царево, само че за сметка на това персоналният живот на 31-годишния участник в предаването по никакъв начин не куца.
 Влюбените обичат морето Влюбените обичат морето


Васил Василев остана по-популярен като брата на Момчил от племето " Старейшини " в шоуто, в сравнение с със своята игра. Късно нощес Момчил не съумя да се пребори за успеха в предаването по Нова телевизия и по този начин фамилията остана с финалист в продукцията.
 Деси е секси Деси е секси
Васил Василев е от София. Работи като експерт по вътрешен надзор. Определя се като авантюрист, който обича рискови спортове и прекарвания. Тренирал е плуване и има две републикански трофеи по кикбокс. Състезател е по триатлон.
 С купата на терена С купата на терена


Неговата очарователна половинка се споделя Десислава Асенова. Двамата обичат да пътуват дружно както по планини, по този начин и по екзотични плажове и естествени забележителности. Десислава е част от учебен волейболен клуб " Хектор " - София. След като приключва приблизително обучение и става студентка в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", евентуално не продължава с присъединяване си в школския отбор. Докато през 2021 година става шампионка.

Приятели на чаровната двойка към този момент ги натискат за женитба и деца, само че дали това ще се случи, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР