Васил Божковрегистрира листите на движениеЦентър“ след решението на Софийския градски

...
Васил Божковрегистрира листите на движениеЦентър“ след решението на Софийския градски
Коментари Харесай

Втори опит: Божков повежда няколко от листите на партията си за изборите на 9 юни

Васил Божковрегистрира листите на движение„ Център “ след решението на Софийския градски съд да го освободипод парична гаранция от 130000 лева

След регистрацията в ЦИК Божов разгласи, че ще е първи и в два региона – Пазарджик и емблематичния 25 МИР София, където един един против различен се изправят Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Костадин Костадинов, Христо Петров - Хазарта и Слави Трифонов.
" Нито могат да ни купят, нито да ни уплашат "
" В акцията ще заложим на позитивност ", разяснява обвиненият предприемач и добави - " Нито могат да ни купят, нито да ни уплашат ".

Това е вторият опит на Божковда влезне в Народното събрание. През 2020 г.от Дубай той постави началото на първия си политически план - " Българско лято ". ЦИК обаче отхвърли да записва партията за изборите, защото къмзаявлението за присъединяване не е приложено уверение за настояща банкова сметка според условията на Изборния кодекс.Божков апелира пред Върховен административен съд, само че от там потвърдихарешението на ЦИК.

Председателят на „ Център “ доктор Дарин Дросев повежда листата в 24 МИР София и 31 МИР Ямбол. Водач на листите в 01 МИР Благоевград и 15 МИР Плевен е Павел Стоименов, който съгласно информацията, публикувана до медиите от „ Център “, е огромен зърнопроизводител и най-големият зеленчукопроизводител в България.

В листите в София и Пазарджик е експертът по киберсигурност и член на управителния съвет на „ Център “ Петър Стефанов. В конкуренцията вШумен и Пловдив включват и специалисти в опазването на здравето и правото доктор. Ростислава Димитрова и адв. Атанас Бояджиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР