Върлуващият коронавирус отложи конкурса „Мис Плеймейт“. Събитието трябваше да се

...
Върлуващият коронавирус отложи конкурса „Мис Плеймейт“. Събитието трябваше да се
Коментари Харесай

Отлагат Мис Плеймейт 2020 заради COVID-19

Върлуващият ковид отсрочи състезанието „ Мис Плеймейт “.

Събитието трябваше да се организира тази седмица, само че поради ограниченията за сигурност, свързани с пандемията, се отсрочва “, изясняват уредниците.

" Въпреки че не искахме да отлагаме, се постанова. Вижте какво се случва с ковид. Няма по какъв начин да създадем конкурс тази седмица. Организацията е подготвена. Всичко бе квалифицирано, само че обстановката е тревожна. Трябва да се пазим. Обмисляме събитието да е през идващият месец, само че обстановката в страната би трябвало да се е подобрила “, разясниха още уредниците, което значи, че е допустимо състезанието да се организира и през идната година.

" Момичетата схващат какъв брой е сериозна обстановката с COVID-19. Голяма част от тях имат опасения от ковид и заобикалят да се срещат с доста хора, тъй че с удоволствие одобряват отлагането. "

Мис Плеймейт 2020 трябваше да е най-пищното събитие на годината. " Реколтата " е извънредно разнообразна. Момичетата не са типични плеймейтки, някои работят от девет до пет, има и такива, които към момента учат, само че въпреки всичко изкарват пари като модели и танцьорки, разкриват от организацията на надпреварата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР