Очарователен крайморски град със страхотна сцена с благотворителни магазини и

...
Очарователен крайморски град със страхотна сцена с благотворителни магазини и
Коментари Харесай

Красив средновековен град с уютни пъбове и очарователни магазини е една от „най-добрите ваканции“ в Обединеното кралство

Очарователен приморски град със страхотна сцена с благотворителни магазини и отлични заведения за хранене е разгласен за една от най-хубавите ваканционни дестинации в Обединеното кралство.

Ако живеете до или на брега в югоизточна Англия, тогава има огромен късмет да сте чували за Camber Sands. Плажът Източен Съсекс е превъзходно необятна пясъчна линия, която продължава благи и благи. Когато слънцето се демонстрира иззад облак, огромни тълпи от хора се спускат на Камбър, с цел да гребят във водите му, да скочат от пясъчните му дюни и да се насладят на сладолед в един от най-топлите региони на Обединеното кралство.

Просто надолу по крайбрежието е град с малко по-малко разпознаваемо име от Camber Sands, само че подобен, който може да предложи голямо количество. Описван като „ стилна калдъръмена крепост “, Рай е прелестен феодален британски крайбрежен град.

Днес той е дом на няколко съвременни бутикови хотела, очарователни уютни пъбове и модерни заведения за хранене, които сервират някои от най-хубавите хран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР