Върховна касационна прокуратура е влязла на проверка в Министерството на

...
Върховна касационна прокуратура е влязла на проверка в Министерството на
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Борислав Сандов вкарал паравоенни в горите – отзад надничат Саша Безуханова и ПП

Върховна касационна прокуратура е влезнала на инспекция в Министерството на околната среда и водите, съобщи Еко Новини. Прокурорите ще проверяват съглашение сред някогашния екоминистър в държавното управление на „ Промяната ” Борислав Сандов и мнима компания за частни гардове за защитата на предпазени зони.

Тогава от рибарски клуб „ Балканка “ сигнализираха, че Министерство на околната среда и водите е сключило съглашение за защита на зоните от Натура 2000 и предпазените територии със съмнителна неправителствена организация, изживяваща се като паравоенна, учредена единствено месец преди подписването.

Сигналът към прокуратурата най-вероятно е подаден от неправителствени организации, откакто охранителите от НПО-то с гръмко име Национална организация за надзор на предпазените територии (НАКЗТ ) спирали достъпа на хора до предпазени зони от Натура – нещо, за което нямат никакви законови пълномощия.

Разкритието провокира голяма вълна от неодобрение, изключително в екологичните среди, а Сандов получи остри рецензии даже от някои от най-приближените си хора.

Тогава той в началото отхвърляше за съществуването на съглашението.

Едва откакто документът, подписан персонално от него, стана обществен, той стартира да обикаля по медиите, обяснявайки, че съглашението е прекъснато без загуби за страната.

От тогавашните разкрития стана ясно, че тъй наречените Национална организация работи с две други неправителствени организации, също са основани при започване на годината, които ще образоват рейнджъри. 

Тоест Борислав Сандов е разрешил на няколко неправителствени организации, основани при започване на годината, да правят някакъв надзор, за което ще образоват рейнджъри, в зоните Натура, които съставляват 1/3 от територията на България.
 Ивайло Иванов е рейнджър №1
Narod.bg пък научи, че ръководителят на Управителния съвет на така наречен рейнджъри, обединени в Национална организация за надзор на предпазените територии, е някой си Ивайло Иванов, показан като правист с интернационална кариера.

НАКЗТ има база в Петрохан. Според наш източник зад рейнджърите стои бизнесдамата Саша Безуханова. Случайно или не, във фейсбук страницата на НАКЗТ постоянно се леят хвалби по адрес на Безуханова.

Официална информация сочи, че спонсори на домораслите рейнджъри са три счетоводни къщи – „ В&М Компания ”, Inc AND Go и R&D Solutions.

„ Агенцията има положително взаимоотношение с всички структури на локално равнище свързани с Министерство на вътрешните работи, както и с горските стопанства, и естествено с районните инспекции по околната среда към Министерство на околната среда и водите ”, споделя въпросният правист с „ интернационален опит ” Ивайло Иванов.

Трябва да попитате ченгета от Своге и Берковица, те може да знаят повече, нали там се вихрят тия рейнджъри, посъветва ни информаторът.

По думите му евентуално иде тирада за следващия бизнес план на Саша Безуханова – дава пари на НАКЗТ, развива я, след това почва да директория от страната в лицето на някогашния министър Борислав Сандов.

Реклама
 Ето я директната връзка сред Саша Безуханова и Кирил Петков, оттова и политиката на Политическа партия в горите
Любопитен подробност, който приказва за връзки на Саша Безуханова с върха на „ Продължаваме промяната ”, е фактът, че през платформата бизнесдамата е обвързвана непосредствено с Просто Киро.

Честит Рожден Ден на един заслужен човек, който милее за зелената идея на същински световно равнище! Такъв дълбокосмислен пост живее във фейсбук страницата на „ рейнджърите ”…

А ето и комсомолската препоръка на Саша Константинова Безуханова

Другарката Саша Константинова Безуханова е родена на 27.09.1962 година в гр. Перник. Др. Безуханова членува в ДКМС от 1976 година Тя демонстрира комсомолска интензивност от самото си приемане в редовете на ДКМС – като ученичка е била комсомолски секретар на сдружението, отговорник по идейно-възпитателната активност към УК (ученически комитет), учредителен секретар на УК. Впоследствие като студентка е била член на ККС, отговорник за социалистическото състезание към вузовския комитет, член на ДК (дружествен комитет)… Към мероприятията на националната власт демонстрира позитивно отношение, което е резултат на верния й политически светоглед. “

Фабриката за първокласни ориси на семейство Безуханови работи и за тях рецесия, бедност и недостиг няма. И по какъв начин да има, откакто са хванали златния демон за опашката – биз-бизе с Държавна сигурност и комунистическата номенклатура преди десети ноември 1989 година, а по-късно се писаха първи демократи. Когато първият кабинет на Борисов подаде оставка и завъртяхме рулетката за избор на служебно държавно управление, първото изплувало име за длъжностен министър председател беше на Саша Безуханова. Суматохата към името й продължи няколко дни и незабелязано потъна, с цел да изплува по-късно като лице на нов политически план с името „ България може “.

Коя е тази митична жена, зарязала бизнес за милиони, с цел да служи безкористно? Кой я финансира и какво се крие зад упоритостите й за политическа кариера? През 90-те години на предишния век Безуханова e шеф на направление „ Публична администрация ” в „ Хюлет-Пакард “, отговаряща за Централна и Източна Европа.

В продължение на 10 години е общоприет шеф на компанията за България и изтъкнат член КРИБ, когато Прокопиев оглавяваше асоциацията. Била е член на настоятелството на „ Отворено общество “ на Джордж Сорос в България. Сега е ръководител на управителния съвет на „ Българско учебно заведение за политика „ Димитър Паница “.

То започва през 2001 година с задачата да образова млади водачи. Основано е от Димитър Паница и фондацията му „ Свободна и демократична България ”, Нов български университет (НБУ), Института за демократични тактики и има статут на Център за продължаващо образование към Нов български университет.

Тук би трябвало да напомним, че нравствен татко на учебното заведение е точно Паница – индивидът, изравен в основата на антибългарската акция след атентата против папа Йоан Павел II. Паница е индивидът, който обилно насърчаваше Клеър Стърлинг да сътвори българската диря в атентата.

Дори самият папа Йоан Павел II при визитата си у нас призна публично, че България не е забъркана в атентата, само че Паница не се отхвърли от тезата си, че Сергей Антонов е уредник на покушението, което твърдоглавие учудваше даже западните секрети служби.

Паница беше освен патрон, само че и идеолог на учебното заведение към Нов български университет, където глобализмът и неолиберализмът са фундаментът на просветителната стратегия. Неслучайно плановете на Нов български университет и учебното заведение се поддържат от фондациите „ Отворено общество ” и „ Балкански концерн за народна власт “ – все институции, които добре заплащат за пропагандиране на стратегии, налагащи моделите на Сорос.

Безуханова, която към момента чака старт в огромната политика, за задачата сътвори и гражданско съдружие MoveBg. Кой знае за какво на български наименованието на сдружението е преведено като „ България може ”.

Оказва се обаче, че както всичко, което се изговори от въпросното съдружие, и в наименованието му няма нищо автентично. То е просто копи-пейст на една от организациите на Сорос в Съединени американски щати. Тя се назовава MoveOn и служи като главен инструмент на магната в битката му против американската десница. Това не е учудващо, тъй като самата Безуханова и хората към нея до един принадлежат към кръга от хранени хора на скандалния милиардер у нас.

И MoveOn е част от същата мрежа, която консервативните медии в Съединени американски щати назовават „ Империята на злото на Сорос ”. Повече от знаково за подмолните зависимости е, че наименованието е изкопирано от Сорос.

Крайната цел на мероприятието MoveBg е да се сътвори „ гражданско ” оправдание на Безуханова, което да послужи като трамплин, в случай че я изстрелят към властта. Сценаристите от “АРГО-гейт “ търсят точно такова придвижване, с цел да не секнат грантовете. После основават „ Да, България “ и MoveBg към този момент остава в сянка, до момента в който в един миг не им потрябва и го обявяват като „ непорочно зачатие “ за аспирациите им към властта , написа в. „ Телеграф “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР