Въпрос с повишена трудност отправя Narod.bg към спецслужбите, МВР и

...
Въпрос с повишена трудност отправя Narod.bg към спецслужбите, МВР и
Коментари Харесай

Въпрос в Narod.bg: „Почерпен“ ли е зам.-министър на МВР със €100 000 от футболен бос, за да стане Николай Крушарски шеф на КАТ?

Въпрос с нараснала компликация насочва Narod.bg към спецслужбите, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата – правилно ли е, че зам.-министър на Министерство на вътрешните работи е „ почерпен “ със 100 000 евро от футболен необут, с цел да може гл. контрольор Николай Крушарски да оглави КАТ?

Перфектно осведомен наш източник разкри, че в средите на Министерството на вътрешните работи се разправя за връзката сред сегашния началник на „ Пътна полиция “ Николай Крушарски и неговия чичо Христо Крушарски, някогашен притежател на „ Локомотив “ Пловдив.

 Христо Крушарски

Реклама

Топ ченгета настояват, че зам.-министърът на Министерство на вътрешните работи с букви Е.Г. е получил необикновен „ бонус “ от футболния необут в размер на 100 хиляди евро, с цел да бъде назначен племенникът му отпред на КАТ.

Работа на дирекция „ Вътрешна сигурност “ е да откри цялата истина и да предприеме ограничения против забърканите в корупционния  скандал, тъй като по закон нейна функционалност е оперативно-издирвателната, информационно-аналитичната и организационната активност по предварителна защита, попречване, секване и откриване на закононарушения, осъществени от чиновници на министерството.

Информаторът на Narod.bg напомни, че това не е първият скандал, в който се замесва името на Николай Крушарски. Докато отпред на Министерство на вътрешните работи беше проваленото ченге от ГЕРБ Христо Терзийски, основният контрольор бе началник на видеонаблюдението към „ Пътна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи, когато от сървърите бяха изтрити над 1000 клипа с извършители на пътя, чиито закононарушения се оценяваха на над 700 000 лв..


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР