Въпреки нестихващите протести в София и вътрешността на страната, изгледът

...
Въпреки нестихващите протести в София и вътрешността на страната, изгледът
Коментари Харесай

Политолог с прогноза ще има ли служебен кабинет

Въпреки нестихващите митинги в София и вътрешността на страната, изгледът е, че до служебно държавно управление надали ще се стигне, а по-скоро страната ни се е насочила към постоянните избори през идната пролет. Това мнение изрази политологът Ганев в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Канал 3.

„ Смятам, че разновидността за служебно държавно управление е по-малко евентуалният. По-скоро дейностите на Борисов приказват за отиване на постоянни избори “, сподели Ганев, като регистрира за голяма политическа неточност, в случай че министър председателят остави властта в ръцете на главния си политически конкурент в лицето на президента Румен Радев.

„ Евентуален длъжностен кабинет може да потърси реваншизъм и да тръгне на война против бившето държавно управление, по-грубо казано “, сподели още политологът.

Публикуваните аудиозаписи на обвинения предприемач Васил Божков, в които той се пробва да се прояви като основател на митингите, не кореспондират изключително с истината, тъй като масата от хора на улицата недвусмислено сподели, че желае да се разграничи от сходни фигури, като показва непоносимост към провокаторите, която се появиха при започване на митингите. Димитър Ганев се усъмни, че даже човек с опциите на Божков би могъл да си разреши да дирижира дейностите на толкоз огромна маса от хора. „ Няма никакво подозрение, че акциите на господин Иванов в парк „ Росенец “ бяха сполучлив политически инструмент. Това няма по какъв начин да не активизира „ Демократична България “. Но нямам поради партията да стане първа или втора политическа мощ. Осигурено е просто влизане в идващия парламент “, сподели още Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР