Въпреки че през последната една година не чухме много нова информация

...
Въпреки че през последната една година
не чухме много нова информация
Коментари Харесай

Hennessey Venom F5 страхува големите с над 1800 конски сили

Въпреки че през последната една година не чухме доста нова информация за изцяло новия хиперавтомобил Venom F5 на Hennessey, от американската компания продължават работата си плана с цялостна мощ.

Днес от Hennessey разпространиха нова информация за автомобила си, като разпространиха видео от тест на двигателя на колата, по време на който показанията на задвижващия елемент са достигнали умопомрачителните за габаритите на модела 1817 конски сили при 8000/мин оптималната мощ и над 1600 Нм максимален въртящ миг. "Всичко в нашия мотор е преизчислено ", споделя Джон Хенеси, създател на Hennessey. "Той е основан за мощ от над 2500 конски сили ".



Според Хенеси, Venom F5 ще бъде в състояние да се форсира от 0 до 300 км/ч за по-малко от 10 секунди, а от 0 до 400 и още веднъж до нула за по-малко от , а максималната скорост на придвижване на хиперколата се очаква да бъде над 481 км/ч.

, който по всяка вероятност ще забележим в приключен тип през следващата година, ще бъде създаден в лимитирана серия от 24 екземпляра, всеки един от които на цена от 1.6 милиона щатски долара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР