Въоръжените сили на Руската федерация създадоха медал за войниците, участвали

...
Въоръжените сили на Руската федерация създадоха медал за войниците, участвали
Коментари Харесай

Русия дава медал на военнопрестъпниците, убивали цивилни

Въоръжените сили на Руската федерация сътвориха орден за бойците, взели участие в нахлуването в Украйна и продължаващата пълномащабна непредизвикана война.

Медалът съдържа и признака Z, прочут като свастиката на Путин, станал нарицателен за поддръжката към съветската военна експанзия в Украйна. Медалът е основан от Росгвардия, федералната работа на войските на националната армия на РФ.

От началото на пълномащабната война украинските управляващи са събрали доказателства за 17 764 военни закононарушения, осъществени от окупаторите. Руската войска ежедневно убива невъоръжени цивилни жители. Руските бойци изнасилват деца и дами, а също така се прочуха и с мародерските си прояви и „ освобождението “ на жилища и магазини от инвентара им.

По данни на Киев досега 35 000 съветски бойци са били убити на украинска земя. Москва продължава да мълчи за броя на жертвите. В Руската федерация режимът на Владимир Путин е наложил цензура за протичащото се в Украйна и ужасяващите военни закононарушения, осъществявани от съветските бойци. Русия се пробва по принудителен метод да разшири сферите си на въздействие, които е имала по времето на Съюз на съветските социалистически републики. Путин не крие, че фантазията му е възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики, нарушавайки всички интернационалните контракти и окупирайки земите на самостоятелни страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР